Berrie Pelser

Berrie Pelser is een Nederlandse ontwerper en de oprichter van Ber|Art Visual Design V.O.F, een bedrijf dat zich richt op grafisch ontwerp, webdesign en online marketing. Het bedrijf werd opgericht door Pelser in 2003, met de visie om kwalitatief hoogwaardige en effectieve visuele oplossingen te bieden aan zijn klanten.

Ber|Art Visual Design V.O.F. biedt een breed scala aan diensten aan zowel kleine als grote bedrijven. Diensten omvatten onder andere: grafisch ontwerp, zoals logo’s, brochures en flyers, huisstijlen, packaging, billboards en beursstands ontwerp. Webdesign en ontwikkeling, zoals het ontwerpen van professionele websites, webwinkels, apps, zoekmachine optimalisatie en online marketing.

Pelser heeft een achtergrond in de grafische vormgeving en heeft jarenlange ervaring in de branche. Hij heeft een scherp oog voor detail en een passie voor het creëren van visueel aantrekkelijke en effectieve oplossingen. Pelser en zijn team werken nauw samen met klanten om hun wensen en doelen te begrijpen en om een oplossing te creëren die perfect aansluit bij hun specifieke behoeften.

Berrie Pelser is een gedreven en ervaren ontwerper die zich richt op het creëren van professionele en effectieve visuele oplossingen. Zijn bedrijf Ber|Art Visual Design V.O.F. is een toonaangevende speler in de branche en heeft een uitstekende reputatie voor de kwaliteit van zijn werk en de tevredenheid van zijn klanten.

Meer info op: https://berart.nl/contact/

Berrie Pelser Ber|Art Visual Design

Van webdesign in 1999, is ons bedrijf de laatste jaren uitgegroeid tot een full service bureau. Wij leveren volledige ontworpen en onderhouden WordPress Websites. Inclusief SEO, E-mail (MS365), Marketing en Social Media. Bovendien creëren en beheren wij alle benodigde juridische documenten. De hosting verzorgen wij vanuit onze eigen snelle en veilige Nederlandse Cloud.


WordPress Webdesign Hosting SEO Social Media Ber|Art Visual Design Cloud Zoekmachine Optimalisatie Webshops WooCommerce Responsive AVG ProofWordPress Webdesign Hosting SEO – Van web design in 1999, is ons bedrijf de laatste 20 jaar uitgegroeid tot een full service bureau. Met o.a. WordPressWooCommerce, Webdesign, Hosting, SEOOffice 365, Marketing en Social Media. Met Avada creëren en beheren wij, uw privacy en cookie proof, WordPress en WooCommerce websites. De internet hosting verzorgen we vanuit onze eigen snelle en veilige Nederlandse Linux Cloud.