blank

Avada

Avada is een Premium WordPress-thema (gemaakt door Themefusion) dat te koop is op Themeforest. Avada is verreweg het beste en het meest gedownloade WordPress thema ooit op Themeforest. Avada is 100% 2-zijdig responsive. Dit houdt in dat het er zowel op een groot beeldscherm als op een mobiele telefoon goed uitziet. De lay-out van de website past zich automatisch aan aan de breedte van het scherm, groot of  klein. Avada werkt zeer nauw samen met Yoast SEO, WordFence, Cloudflare en WooCommerce. Avada is een echt multifunctioneel thema dat kan worden gebruikt om elk type website te maken. Of u nu een online portfolio nodig heeft, een site voor uw offline bedrijf of een drukke contentrijke nieuwssite, Avada heeft alles te bieden wat u nodig heeft. Al onze klanten draaien op Avada!

Avada Premium WordPress-thema Themefusion Themeforest Avada is verreweg het beste en het meest gedownloade WordPress thema ooit

Fusion Builder
Om u te helpen bij het bewerken van een van de opgenomen demo’s en lay-outs – of zelf een geheel nieuw ontwerp te maken – heeft Avada de Fusion Builder: een aangepaste pagebuilder voor het slepen en neerzetten van elementen. Avada is het enige Thema met een eigen Visual Builder! En zelf nu met een Live Fusion Builder aan de voorkant voor de liefhebber. De WordPress template heeft rond de 60 inhoudsmodules, waarmee u knoppen, prijstabellen, schuifregelaars, getuigenissen en producten uit uw online winkel kunt toevoegen aan uw aangepaste lay-outs.

Na een recente update heeft het thema nu een moderne front-end visuele editor (Fusion Builder LIVE) die u een live preview van je pagina geeft terwijl je eraan werkt op een vergelijkbare manier als de Divi Builder of Elementor. Dankzij dit zou het aanpassen van de vooraf gebouwde inhoud en het maken van je eigen pagina vanaf het begin sneller en intuïtiever moeten zijn. Het geschiedenis paneel waarmee je recente acties ongedaan kunt maken, is ook een welkome toevoeging. Een foutje ligt namelijk op de kloer.

Avada is een WordPress thema rijk aan vele instellingen, opties, functies en zelfs externe premium plug-ins, zoals Slider Revolution. De groeiende bibliotheek met vooraf demo websites zien er erg indrukwekkend uit en omvat een breed scala aan projecten. Als er een demo is die overeenkomt met het type website dat je wilt maken, moet de template je kunnen helpen uw nieuwe site snel te starten. Zelfs als er geen demo is die perfect bij je project past, kan je met de Fusion Builder je eigen stijl maken.

Avada Premium WordPress-thema Themefusion Themeforest Avada is verreweg het beste en het meest gedownloade WordPress thema ooit