blank

Avada

Avada is een Premium WordPress-thema (gemaakt door Themefusion) dat te koop is op Themeforest. Avada is verreweg het beste en het meest gedownloade WordPress thema ooit op Themeforest. Avada is 100% 2-zijdig responsive. Dit houdt in dat het er zowel op een groot beeldscherm als op een mobiele telefoon goed uitziet. De lay-out van de website past zich automatisch aan aan de breedte van het scherm, groot of  klein. Avada werkt zeer nauw samen met Yoast SEO, WordFence, Cloudflare en WooCommerce. Avada is een echt multifunctioneel thema dat kan worden gebruikt om elk type website te maken. Of u nu een online portfolio nodig heeft, een site voor uw offline bedrijf of een drukke contentrijke nieuwssite, Avada heeft alles te bieden wat u nodig heeft. Al onze klanten draaien op Avada!

Avada Premium WordPress-thema Themefusion Themeforest Avada is verreweg het beste en het meest gedownloade WordPress thema ooit

Fusion Builder
Om u te helpen bij het bewerken van een van de opgenomen demo’s en lay-outs – of zelf een geheel nieuw ontwerp te maken – heeft Avada de Fusion Builder: een aangepaste pagebuilder voor het slepen en neerzetten van elementen. Avada is het enige Thema met een eigen Visual Builder! En zelf nu met een Live Fusion Builder aan de voorkant voor de liefhebber. De WordPress template heeft rond de 60 inhoudsmodules, waarmee u knoppen, prijstabellen, schuifregelaars, getuigenissen en producten uit uw online winkel kunt toevoegen aan uw aangepaste lay-outs.

Na een recente update heeft het thema nu een moderne front-end visuele editor (Fusion Builder LIVE) die u een live preview van je pagina geeft terwijl je eraan werkt op een vergelijkbare manier als de Divi Builder of Elementor. Dankzij dit zou het aanpassen van de vooraf gebouwde inhoud en het maken van je eigen pagina vanaf het begin sneller en intuïtiever moeten zijn. Het geschiedenis paneel waarmee je recente acties ongedaan kunt maken, is ook een welkome toevoeging. Een foutje ligt namelijk op de kloer.

Avada is een WordPress thema rijk aan vele instellingen, opties, functies en zelfs externe premium plug-ins, zoals Slider Revolution. De groeiende bibliotheek met vooraf demo websites zien er erg indrukwekkend uit en omvat een breed scala aan projecten. Als er een demo is die overeenkomt met het type website dat je wilt maken, moet de template je kunnen helpen uw nieuwe site snel te starten. Zelfs als er geen demo is die perfect bij je project past, kan je met de Fusion Builder je eigen stijl maken.

Avada biedt een zeer ruime keuze aan modules, in Avada elementen genoemd. Er zijn meer dan 60 van die elementen beschikbaar. Naast de standaard dingen als een titel, tekstblok, afbeelding, galerij en knop element vinden we hier ook testimonials. prijstabellen, recente berichten, diverse counters, een flipbox element enzovoorts. De meeste elementen zien er “out of the box” prima uit, en dat is maar goed ook want het aantal (styling) opties is vrij beperkt.

Veel meer dan de kleur aanpassen en een animatie instellen kun je bij de meeste elementen niet, al biedt een aantal elementen wel wat extra opties (kleurenfilters bij een afbeelding, keuze uit 2 stijlen bij de testimonials, instellen welke onderdelen je wilt weergeven bij het bericht overzicht). Het title element verdient een eervolle vermelding, aangezien je daarmee ook een roterende titel kunt maken (waarbij een of enkele woorden van de titel veranderen) evenals een geanimeerde titel (waarbij er bijv. een cirkel rondom 1 woord verschijnt).

De structuur van de pagina wordt gevormd met containers, die kunnen bestaan uit 1 of meerdere kolommen. Op container of kolom niveau kun je wel dingen als een achtergrondafbeelding, schaduw, randen, padding en marge instellen (die je overigens gewoon naar de gewenste waarde kunt slepen), bij elementen zelf (meestal) niet. Het is natuurlijk de vraag of dat zo’n ramp is; de meeste dingen die ik regelmatig gebruik in mijn designs kan ik ook prima realiseren in Avada.

Ik moest wel even wennen aan de manier waarop Avada met tekstblokken omgaat. Ik ben gewend om een apart “styling” tabblad te hebben waarmee je de tekst een afwijkende opmaak kunt geven, maar dat ontbreekt hier. In plaats daarvan dien je de tekst te selecteren, waarna een toolbar verschijnt waar je de typografie, kleur ed kunt aanpassen.

Avada Premium WordPress-thema Themefusion Themeforest Avada is verreweg het beste en het meest gedownloade WordPress thema ooit


WordPress Webdesign Hosting SEO Social Media Ber|Art Visual Design Cloud Zoekmachine Optimalisatie Webshops WooCommerce Responsive AVG ProofWordPress Webdesign Hosting SEO – Van web design in 1999, is ons bedrijf de laatste 20 jaar uitgegroeid tot een full service bureau. Met o.a. WordPressWooCommerce, Webdesign, Hosting, SEOOffice 365, Marketing en Social Media. Met Avada creëren en beheren wij, uw privacy en cookie proof, WordPress en WooCommerce websites. De internet hosting verzorgen we vanuit onze eigen snelle en veilige Nederlandse Linux Cloud.