Managed WordPress Hosting

Managed WordPress Hosting – Ber|Art Visual Design V.OF is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in de wereld van webdesign en online aanwezigheid. Het begon allemaal in 1999 met het ontwerpen van websites, maar in de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een full service bureau dat alles levert wat nodig is voor een effectieve online aanwezigheid.

Het belang van een goede online aanwezigheid kan niet worden overschat in de moderne wereld van vandaag. Steeds meer bedrijven en individuen zijn afhankelijk van het internet om zichzelf te promoten en te verkopen, en daarom is het essentieel om een sterke aanwezigheid op te bouwen die goed ontworpen is en de juiste informatie en inhoud bevat. Dit is waar Ber|Art Visual Design V.OF in beeld komt, met meer dan 20 jaar ervaring in het creëren en beheren van online aanwezigheid voor klanten in diverse sectoren.

Managed WordPress Hosting

Een van de belangrijkste diensten die Ber|Art Visual Design V.OF levert, is het ontwerp en onderhoud van WordPress-websites. WordPress is een van de populairste content management systemen ter wereld en biedt een grote mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Ber|Art Visual Design V.OF heeft uitgebreide ervaring in het werken met WordPress en kan op maat gemaakte websites ontwerpen die aansluiten bij de specifieke behoeften van elke klant.

Een andere belangrijke dienst die Ber|Art Visual Design V.OF levert, is zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit is het proces van het optimaliseren van de inhoud en structuur van een website om de zichtbaarheid en het verkeer op zoekmachines zoals Google te verbeteren. Ber|Art Visual Design V.OF heeft deskundigen in dienst die de nieuwste SEO-technieken en -trends kennen en deze kunnen toepassen op de websites van hun klanten om de zichtbaarheid te vergroten.

E-mail is een andere essentiële tool voor moderne bedrijven, en Ber|Art Visual Design V.OF biedt e-maildiensten op basis van Microsoft 365. Dit is een van de meest gebruikte e-maildiensten ter wereld en biedt een scala aan functies en integraties. Ber|Art Visual Design V.OF kan deze dienst voor klanten instellen en beheren, waardoor zij hun e-mail efficiënter kunnen beheren en hun communicatie met klanten kunnen verbeteren.

Marketing en social media zijn ook belangrijke componenten van een effectieve online aanwezigheid, en Ber|Art Visual Design V.OF biedt expertise op dit gebied. Het bedrijf kan helpen bij het ontwikkelen van marketingcampagnes en strategieën om klanten te bereiken en hun merkbekendheid te vergroten. Bovendien kan Ber|Art Visual Design V.OF social media-accounts opzetten en beheren voor klanten, wat hen helpt om een actieve en betrokken volgersbasis op te bouwen.

Naast het ontwerpen en onderhouden van websites, biedt Ber|Art Visual Design V.OF ook diensten op het gebied van juridische documenten.

Managed WordPress Hosting Avada Design SEO en Social Media Cloud Zoekmachine Optimalisatie Webshops WooCommerce Responsive Websites AVG Proof

Webdesignbureau

Managed WordPress Hosting – Ber|Art Visual Design V.OF is een full-service webdesignbureau dat meer dan 20 jaar ervaring heeft in het ontwerpen en onderhouden van websites voor klanten in diverse sectoren. Een van de belangrijkste diensten die Ber|Art Visual Design V.OF biedt, is managed WordPress hosting en design op basis van de populaire Avada-template. Het bedrijf draagt zorg voor alles wat te maken heeft met de website van de klant, inclusief SEO en social media, zodat klanten zich kunnen concentreren op hun bedrijf terwijl Ber|Art Visual Design V.OF de rest regelt.

WordPress is een van de populairste content management systemen ter wereld, en Avada is een van de best verkochte WordPress-thema’s aller tijden. Ber|Art Visual Design V.OF heeft uitgebreide ervaring in het werken met WordPress en Avada, en kan op maat gemaakte websites ontwerpen die aansluiten bij de specifieke behoeften van elke klant. Door gebruik te maken van de Avada-template, kunnen websites snel worden ontworpen en geïmplementeerd, waardoor klanten snel een online aanwezigheid kunnen hebben die er professioneel uitziet en goed werkt.

Managed WordPress hosting betekent dat Ber|Art Visual Design V.OF de technische aspecten van het hosten van de website van de klant op zich neemt, zodat de klant zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Het bedrijf zorgt voor de servers en de software die nodig zijn om de website van de klant soepel te laten draaien, en biedt ook back-ups en beveiligingsmaatregelen om de website van de klant te beschermen tegen hackers en andere bedreigingen.

Maar het ontwerpen en hosten van een website is slechts de helft van het werk. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de website van de klant goed wordt onderhouden en up-to-date blijft. Ber|Art Visual Design V.OF neemt deze verantwoordelijkheid op zich door te zorgen dat de WordPress Avada-website van de klant altijd wordt bijgewerkt met de nieuwste software-updates en beveiligingspatches. Dit zorgt niet alleen voor een betere prestatie van de website, maar ook voor een betere bescherming tegen beveiligingsrisico’s.

Naast het onderhoud van de website van de klant, biedt Ber|Art Visual Design V.OF ook SEO-diensten om ervoor te zorgen dat de website van de klant goed wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Dit omvat het optimaliseren van de inhoud en structuur van de website, evenals het verbeteren van de autoriteit van de website door middel van backlinks en andere strategieën. Door gebruik te maken van geavanceerde SEO-technieken en -tools, kan Ber|Art Visual Design V.OF ervoor zorgen dat de website van de klant goed presteert in zoekresultaten en meer organisch verkeer genereert.

Social media is ook een belangrijk onderdeel van een effectieve online aanwezigheid, en Ber|Art Visual Design V.OF biedt expertise op dit gebied.

Managed WordPress Hosting – Een van de belangrijkste diensten die het bedrijf biedt, is managed WordPress-websites, die worden beveiligd met WordFence en Cloudflare en worden gehost op Nederlandse Cloud-servers die voldoen aan de PCI-vereisten.

De veiligheid van een website is van cruciaal belang voor elk bedrijf dat online actief is. Cyberaanvallen en hackers zijn tegenwoordig helaas een veelvoorkomend probleem, en bedrijven moeten ervoor zorgen dat hun websites goed worden beschermd tegen deze bedreigingen. Ber|Art Visual Design V.OF begrijpt dit belang en biedt daarom managed WordPress-websites die worden beveiligd met WordFence en Cloudflare.

WordFence is een toonaangevende beveiligingsoplossing voor WordPress-websites. Het biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zoals malware-scanning, firewall-bescherming en real-time blokkering van verdachte activiteit. Door WordFence te integreren in hun managed WordPress-websites, kan Ber|Art Visual Design V.OF ervoor zorgen dat de websites van hun klanten goed worden beschermd tegen bedreigingen zoals hacking, malware en spam.

Cloudflare is een cloudgebaseerde beveiligingsoplossing die wordt gebruikt door miljoenen websites over de hele wereld. Het biedt een breed scala aan beveiligingsfuncties, zoals DDoS-bescherming, webapplicatie-firewalls en bot-management. Door Cloudflare te integreren in hun managed WordPress-websites, kan Ber|Art Visual Design V.OF ervoor zorgen dat de websites van hun klanten worden beschermd tegen een breed scala aan bedreigingen en aanvallen.

Naast het bieden van geavanceerde beveiligingsfuncties, host Ber|Art Visual Design V.OF zijn managed WordPress-websites op Nederlandse Cloud-servers die voldoen aan de PCI-vereisten. PCI-compliance is een belangrijke norm voor bedrijven die online transacties verwerken, zoals e-commerce websites. Het betekent dat de servers en software die worden gebruikt voor het hosten en verwerken van creditcardgegevens voldoen aan de strikte veiligheidsnormen die zijn vastgesteld door de Payment Card Industry.

Door te kiezen voor managed WordPress-websites van Ber|Art Visual Design V.OF, kunnen klanten er zeker van zijn dat hun websites goed worden beveiligd en voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen. Dit geeft klanten gemoedsrust en vertrouwen in hun online aanwezigheid, en stelt hen in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten in plaats van zich zorgen te maken over de beveiliging van hun website.

Ber|Art Visual Design V.OF begrijpt dat een website meer is dan alleen maar een online visitekaartje. Het is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering en moet worden beschouwd als een essentieel bedrijfsmiddel.


Managed WordPress HostingWordPress Webdesign Hosting SEO – Van web design in 1999, is ons bedrijf de laatste 20 jaar uitgegroeid tot een full service bureau. Met o.a. WordPressWooCommerce, Webdesign, Hosting, SEOOffice 365, Marketing en Social Media. Met Avada creëren en beheren wij, uw privacy en cookie proof, WordPress en WooCommerce websites. De internet hosting verzorgen we vanuit onze eigen snelle en veilige Nederlandse Linux Cloud.