Computerhelpdesk aan Huis

Ervaart u wel eens dat technologie uw leven eerder ingewikkelder maakt dan eenvoudiger?
Zoekt u iemand die in begrijpelijke taal uitleg kan geven over uw computer, printer, telefoon e.d.
Zoekt u iemand die kan helpen bij alledaagse problemen?

Geen zorg is ons te klein of te groot!
Neem contact op via: [email protected], en wij zorgen voor een snelle en moeiteloze oplossing.

AANKOOPADVIES

U weet wat u graag zou willen doen met een nieuwe computer, maar wat heeft u nu precies nodig? Er is tegenwoordig zo veel op de markt, dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Of u heeft reeds een nieuwe computer aangeschaft, maar u wilt hier nog diverse programma’s op, of uitleg over de programma’s. Ook dan kan ik u van dienst zijn. Daarnaast ben ik uiteraard ook op de hoogte van alle aanbiedingen. Voor het aankoopadvies is er een speciaal uurtarief van € 75,00

Computerhelpdesk aan Huis

UITLEG

Misschien is er wel iets dat u graag met uw computer zou willen doen, maar weet u niet hoe. Of het nu gaat om emailen, een Skype webcam gesprek voeren, iets opzoeken op Internet, of om wat ingewikkeldere computerzaken: alle voorkomende computerprogramma’s kan ik u uitleggen, in uw eigen tempo, in begrijpelijke taal, en zelfs op uw eigen computer. Makkelijker kan het niet!

REPARATIES

Als uw computer defect is en u hem terug brengt naar de winkel, bent u hem al gauw enkele weken kwijt. Daarnaast gaan alle privacygevoelige gegevens die op uw computer staan mee de deur uit. En u betaalt er nog flink voor ook. Ik voer reparaties op locatie uit, zodat u snel, betaalbaar en vertrouwd geholpen bent.

AANSLUITEN

Als u nieuwe apparatuur of software-programmatuur heeft aangeschaft, moet deze natuurlijk nog geïnstalleerd worden. Ook dit kan ik voor u verzorgen, zodat u nergens omkijken naar heeft. Of het nu om een nieuwe laptop, computer, printer, scanner, telefoon, gps of vergelijkbare apparatuur gaat: ik lever alle apparatuur gebruiksklaar voor u af!

HULP OP AFSTAND

Het is niet altijd nodig dat ik langs kom. In veel gevallen kan ik via internet met u meekijken op uw eigen computer. Zo kan ik kleine probleempjes vaak al op afstand oplossen. Mocht een huisbezoek toch wenselijk of noodzakelijk zijn, dan is het goed om te weten dat ik in Ulvenhout geen voorrijkosten reken. Ook ben ik buiten kantoortijden en in de weekenden beschikbaar, zie tarieven voor de voorwaarden.

Ik ben vaste klant aan huis bij zowel particulieren als midden- of kleinbedrijven. Voor de prijs hoeft u het niet te laten: vanaf € 99,50 per uur excl. BTW haalt u een betaalbare, goede, snelle en vooral gemakkelijke oplossing in huis!

MOGELIJKHEDEN

Hieronder een lijstje met voorbeelden van wat allemaal mogelijk is. Let wel dat deze lijst niet compleet is.

– langzame computers weer snel maken
– installeren van internet, draadloos/bedraad
– problemen met (draadloos) internet oplossen
– problemen met email oplossen
– computers die vastlopen of niet meer opstarten
– installeren (digitale) televisie en telefonie
– updaten/onderhouden van TomTom GPS
– aansluiten audio-/video-apparatuur
– virusverwijdering op computers
– aankoopadvies nieuwe computer
– wachtwoord vergeten?
– Windows installeren op een Mac

TARIEVEN

De uurprijs tijdens kantoortijden bedraagt voor: particulieren € 99,50 exclusief BTW en voor bedrijven € 135,00 exclusief BTW. Bij reparaties die boven de € 150,00 uitkomen, krijgt u vooraf uitgebreide prijsopgave. Bij reparaties tot € 150,00 wordt de reparatie direct uitgevoerd, zodat u uw apparatuur zo snel mogelijk weer terug heeft. In de avonduren en in de weekenden bedragen meerkosten 50%.

Bij een bezoek aan huis wordt altijd het eerste uur volledig in rekening gebracht, bij een ‘Hulp-op-afstand’-sessie het eerste kwartier. Daarna betaalt u per minuut zodat U dus nooit teveel betaalt. Ik reken geen voorrijkosten, maar reistijd valt onder werktijd. Hoe dichterbij u woont, hoe minder u dus betaalt! Mocht u besluiten om na een onderzoek niet tot reparatie of vervanging over te gaan, dan bedragen de onderzoekskosten € 75,00.


WordPress Webdesign Hosting SEO Social Media Ber|Art Visual Design Cloud Zoekmachine Optimalisatie Webshops WooCommerce Responsive AVG ProofWordPress Webdesign Hosting SEO – Van web design in 1999, is ons bedrijf de laatste 20 jaar uitgegroeid tot een full service bureau. Met o.a. WordPressWooCommerce, Webdesign, Hosting, SEOOffice 365, Marketing en Social Media. Met Avada creëren en beheren wij, uw privacy en cookie proof, WordPress en WooCommerce websites. De internet hosting verzorgen we vanuit onze eigen snelle en veilige Nederlandse Linux Cloud.