Gravity Forms Elite

Krachtige gegevensregistratie aangedreven door Gravity Forms Elite.

Gravity Forms Elite, de krachtigste oplossing voor het bouwen van aangepaste formulieren en stromen om verbinding te maken met je gebruikers en je bereik uit te breiden. Allemaal in WordPress.

Visuele Formulierbewerker
Ontwerp en bouw snel je WordPress-formulieren met de intuïtieve visuele formulierbewerker. Selecteer je velden, configureer je opties en voeg formulieren eenvoudig in op je site.

Pictogram Online Betalingen
Van registraties tot abonnementen, donaties tot product verkoop, Gravity Forms stelt je in staat transacties te beheren met dezelfde tool die je gebruikt om contactformulieren op je site te maken.

Pictogram Workflow Automatisering
Configureer je formulier om velden, secties, pagina’s en knoppen weer te geven of te verbergen op basis van gebruikersselecties. Stel eenvoudig aangepaste geautomatiseerde workflows in voor elk formulier dat je maakt.

Pictogram Voorwaardelijke Logica
Maak je formulieren relevanter voor je publiek door velden, secties of hele pagina’s weer te geven of te verbergen op basis van gebruikersinvoer.

Pictogram Veilige Gegevensverzameling
We plaatsen een virtuele luchtsluis als het gaat om je gegevens. Onze state-of-the-art beveiligingsmaatregelen houden je gegevens veilig en zorgen voor gemoedsrust.

Pictogram Bestandsuploads
Moeten je gebruikers documenten, foto’s of andere bijlagen indienen? Het is geen hogere wiskunde. Voeg gewoon bestandsuploadvelden toe aan je formulier om de bestanden rechtstreeks op je server op te slaan.

Elite License includes:
– User Registration Add-On
– Authorize.net Add-On
– Coupons Add-On
– Partial Entries Add-On
– Polls Add-On
– Signature Add-On
– Survey Add-On
– Quiz Add-on


WordPress Webdesign Hosting SEO Social Media Ber|Art Visual Design Cloud Zoekmachine Optimalisatie Webshops WooCommerce Responsive AVG ProofWordPress Webdesign Hosting SEO – Van web design in 1999, is ons bedrijf de laatste 20 jaar uitgegroeid tot een full service bureau. Met o.a. WordPressWooCommerce, Webdesign, Hosting, SEOOffice 365, Marketing en Social Media. Met Avada creëren en beheren wij, uw privacy en cookie proof, WordPress en WooCommerce websites. De internet hosting verzorgen we vanuit onze eigen snelle en veilige Nederlandse Linux Cloud.