Akismet

Spam shall not pass.

De geavanceerde AI van Akismet filtert opmerkingen, formulieren en tekenspam met een nauwkeurigheid van 99,99%, zodat je je er nooit meer zorgen over hoeft te maken. Serieus, maak je nooit meer zorgen over spam.

Akismet Anti Spam

Wat voor soort spam blokkeert Akismet?

Het hele blikje spam. Niet alleen opmerkingsspam, formulierinzendingen of forumrobots. Akismet analyseert elk stukje door de gebruiker ingediende tekst om je site te beschermen tegen alle vormen van aanvallen.

Hoe blokkeert Akismet spam?

Als een machine. Met intelligentie. Aangedreven door geavanceerd machine learning en AI, analyseert Akismet gebruikersinzendingen in realtime. Legitieme inzendingen worden doorgelaten naar je site, en spam wordt teruggestuurd naar zijn kelder.

Waarom kiezen voor Akismet?

Verspil nooit meer tijd aan spam. Het handmatig controleren van opmerkingen, formulierinzendingen en forums kost tijd. De geautomatiseerde filtering van Akismet geeft je die tijd terug. En tijd is geld.

20 uur per maand
De gemiddelde tijd die een Akismet-gebruiker bespaart in vergelijking met handmatige filtering.

Verlies nooit meer geld aan spam-aanvallen. Het is gewoon te riskant om niets te doen als het gaat om spam-aanvallen. Akismet is de eerste verdedigingslinie die je onderste regel beschermt. Dat was een behoorlijk mooie zin, nietwaar?

3.6% van de jaarlijkse omzet
Hoeveel, gemiddeld, geautomatiseerde bot-aanvallen bedrijven kosten per jaar.

Trek meer leads, verkoop en omzet aan. Akismet werkt op de achtergrond – wat betekent dat je geen wrijving toevoegt aan de gebruikerservaring. Weet je wel, zoals iemand vragen te bewijzen dat ze geen robot zijn.

+3.2%
Toename van het gemiddelde conversiepercentage door CAPTCHA te elimineren.

Slaap lekker, beveiligingsteam.
Onze geavanceerde AI heeft geleerd van meer dan 100 miljoen sites terwijl hij meer dan 500 miljard stuks spam heeft geblokkeerd, waardoor Akismet de meest nauwkeurige anti-spamoplossing beschikbaar is. Dit is geweldig nieuws voor de REM-cyclus van je CIO.

99,99%
Akismet’s geavanceerde AI-nauwkeurigheidsscore.


WordPress Webdesign Hosting SEO Social Media Ber|Art Visual Design Cloud Zoekmachine Optimalisatie Webshops WooCommerce Responsive AVG ProofWordPress Webdesign Hosting SEO – Van web design in 1999, is ons bedrijf de laatste 20 jaar uitgegroeid tot een full service bureau. Met o.a. WordPressWooCommerce, Webdesign, Hosting, SEOOffice 365, Marketing en Social Media. Met Avada creëren en beheren wij, uw privacy en cookie proof, WordPress en WooCommerce websites. De internet hosting verzorgen we vanuit onze eigen snelle en veilige Nederlandse Linux Cloud.