WP Rocket
Een All-In-One WordPress Performance Plugin

WP Rocket is veel meer dan alleen een WordPress caching plugin. Het is de krachtigste oplossing om de laadtijd van je website te versnellen, je Google PageSpeed-prestatiescore te verbeteren en je Core Web Vitals te optimaliseren. WordPress-experts raden WP Rocket aan als de beste WordPress-caching-plugin om ongelooflijke snelheidsresultaten te behalen en je website te optimaliseren voor de Core Web Vitals. Laten we eens kijken waarom.

WP Rocket All In One WordPress-Performance Plugin

Verhoog direct je
PageSpeed-prestatiescore

Ontdek prestaties van topniveau als nooit tevoren. Dankzij WP Rocket zie je direct een grote verbetering in de prestaties van je website en je Google PageSpeed Insights-score — inclusief Core Web Vitals. Speciaal ontworpen voor WordPress en voortdurend bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwste eisen voor webprestaties, versnelt WP Rocket niet alleen je laadtijd, maar verbetert het ook drastisch de algehele prestaties van je website om je te helpen bij het aanpakken van de belangrijkste aanbevelingen van PageSpeed Insights.

Bespaar tijd:
laat ons het zware werk doen

WP Rocket levert direct resultaten met 80% van de beste website prestaties die meteen bij activering worden toegepast. Jouw site zal profiteren van WP Rocket zodra de plugin is geïnstalleerd en geactiveerd. Vergeet de hoofdpijn van configuratie: de installatie duurt slechts 3 minuten om je een snellere website te geven met een paar klikken. Je hoeft geen technisch expert te zijn of de code aan te raken, de standaardconfiguratie zal meteen zijn magie laten zien. Met WP Rocket laten we het werk voor jou doen!

Optimaliseer je snelheid
met geavanceerde technologie

WP Rocket wordt geleverd met de krachtigste functies om je website vanaf het begin razendsnel te maken. Naast de standaardfuncties die je site in een oogwenk sneller zullen maken (pagina-caching, browser-caching of GZIP-compressie), biedt WP Rocket een reeks geavanceerde opties om je prestaties nog verder te verbeteren, waaronder het uitstellen van JavaScript-uitvoering, het verwijderen van ongebruikte CSS, minificatie en LazyLoad. WP Rocket bevat alle beste optimalisatie-opties die je normaal gesproken zou krijgen met 3-5 plugins!


WordPress Webdesign Hosting SEO Social Media Ber|Art Visual Design Cloud Zoekmachine Optimalisatie Webshops WooCommerce Responsive AVG ProofWordPress Webdesign Hosting SEO – Van web design in 1999, is ons bedrijf de laatste 20 jaar uitgegroeid tot een full service bureau. Met o.a. WordPressWooCommerce, Webdesign, Hosting, SEOOffice 365, Marketing en Social Media. Met Avada creëren en beheren wij, uw privacy en cookie proof, WordPress en WooCommerce websites. De internet hosting verzorgen we vanuit onze eigen snelle en veilige Nederlandse Linux Cloud.