Google SEO Zoekmachineoptimalisatie

Google SEO Zoekmachineoptimalisatie Bing Zoekwoorden zoekmachineoptimalisatie services die echt helpen bij de ranking van je website.

Wij leveren bij elke website standaard goede Google SEO Zoekmachineoptimalisatie maar mocht je meer willen kan dit natuurlijk ook. We hebben hieronder een lijst gemaakt met extra zoekmachineoptimalisatie services die echt helpen bij de ranking van je website. Wij maken, ontwerpen, designen, regelen, onderhouden en managen alles. We leveren desgewenst van alle services uitgebreide rapportages. Ook in de back-end (Dashboard) van je website zijn statistieken te zien.

We configureren en integreren alle services in je website en zorgen voor een goede keyword ranking in Google en Bing. Deze services kunnen wij alleen leveren i.c.m. onze zakelijk WordPress Hosting. Deze services worden per jaar geleverd omdat SEO een langdurig continu process is, hebben we, zeker bij een nieuwe URL, minstens 6 maanden nodig.

Wat wij NIET zelf doen, vanwege de naar onze mening (te) hoge kosten, is Google Ads. Mocht je dit toch willen zullen wij je koppelen met een partner expert Google Ads. Wij focussen op Google en Bing en gaan alle tools die beschikbaar zijn inzetten om je website beter te ranken. Uiteraard is de onderstaande lijst niet compleet, maar wel goed genoeg om hetzelfde of meer te doen dan de concurrenten.

Google SEO Zoekmachineoptimalisatie

Google SEO Zoekmachineoptimalisatie – Voor de meeste websites is Google veruit de grootste verkeersbron. Bezoekerspercentages van 70% a 80% zijn eerder regel dan uitzondering. Bezoekers via zoekmachines komen gratis en zijn erg gemotiveerd. Ze zoeken actief naar wat jij biedt. Is jouw site nu slecht vindbaar? Dan laat je klanten en omzet liggen. WordPress met Yoast SEO, Avada en onze Google SEO Zoekmachineoptimalisatie zijn een gouden combinatie. WordPress is van nature zoekmachinevriendelijk en met de combinatie Avada en Yoast SEO-plugin perfectioneer je dit. Tenminste, als je weet hoe je de plugin optimaal instelt. Want dat is complexer dan je denkt. En het kan zelfs mis gaan, als je plugins verkeerd configureert.

Google is al meer dan 15 jaar marktleider op het gebied van zoekmachines en er zijn geen aanwijzingen dat dit het komende jaar gaat veranderen. Ook in Nederland staat Google met ruim 95% marktaandeel nog steeds op eenzame hoogte. Het lijkt het afgelopen jaar zelfs een groter aandeel te hebben gekregen dan de jaren ervoor.

Google SEO Zoekmachineoptimalisatie

Alleen i.c.m. Zakelijke Hosting

WORDPRESS
SSL (HTTPS) Cetificaat
SEO Template Avada/Yoast (Design)
Yoast SEO
Yoast SEO Premium
Yoast SEO Lokaal
Internal Link Juicer
WP Sitemap Page (HTML)
Site Kit by Google
Gravity Forms Elite
WebP Converter for Media
Professional Caching (GTmetrix Grade B)

PRIVACY/ALV
Complianz Privacy Suite (GDPR/CCPA) Agency
Complianz Terms and Conditions

GOOGLE
Google Account @Gmail.com
Google Search Console
Google Analytics
Google Business Page
Google Maps
Google Tag Manager
Google Local Marketing
Google Reputation Management
Keyword Ranking (10 keywords)
Brand Monitoring (2 competitors)

EMAIL
MailChimp Free Account (max 2000 adressen)
E-mail marketing met raportage

BING
Microsoft BING Webmaster Tools
Bing Places for Business

SOCIALS
Facebook Business Page
Twitter Professional Account
LinkedIn Business Page
Instagram Business Page
Zapier Free Account

LOKAAL
Company Sync with: Facebook, Twitter, Google, Bing, Here Wego, Where To, Uber, Tupalo, Tomtom, Pages24, Opendi, Navmii, Cylex, Infoisinfo, Infobel, I Global, Hotfrog, Foursquare, Find Open en Yalwa.

BLOG
Het schrijven van 1 SEO (nieuws) bericht c.q. landingspage per maand.
Dit schrijven is op basis van input en wensen van de klant.
Deze (nieuws)berichten worden op alle socials geplaatst.

v.a. prijs: Setup € 399,00 en € 199,00 per maand

overeenkomst is voor minimaal 1 jaar

Avada is een Premium WordPress-thema (gemaakt door Themefusion) dat te koop is op Themeforest. Avada is verreweg het beste en het meest gedownloade WordPress thema ooit op Themeforest. Avada is 100% 2-zijdig responsive. Dit houdt in dat het er zowel op een groot beeldscherm als op een mobiele telefoon goed uitziet. De lay-out van de website past zich automatisch aan aan de breedte van het scherm, groot of  klein. Avada werkt zeer nauw samen met Yoast SEOWordFenceCloudflare en WooCommerce. Avada is een echt multifunctioneel thema dat kan worden gebruikt om elk type website te maken. Of u nu een online portfolio nodig heeft, een site voor uw offline bedrijf of een drukke contentrijke nieuwssite, Avada heeft alles te bieden wat u nodig heeft. Al onze klanten draaien op Avada!


Google SEO Zoekmachineoptimalisatie Bing Zoekwoorden zoekmachineoptimalisatie services die echt helpen bij de ranking van je website.Google SEO Zoekmachineoptimalisatie – Van web design in 1999, is ons bedrijf de laatste 20 jaar uitgegroeid tot een full service bureau. Met o.a. WordPressWooCommerce, Webdesign, Hosting, SEOOffice 365, Marketing en Social Media. Met Avada creëren en beheren wij, uw privacy en cookie proof, WordPress en WooCommerce websites. De internet hosting verzorgen we vanuit onze eigen snelle en veilige Nederlandse Linux Cloud.