Google Street-View voor bedrijven

Bereik meer klanten met een 360 Street-View Virtual Tour van Google van je eigen bedrijf.

Google Street-View voor bedrijven (voorheen Google Business View) is een Google Virtuele Tour.
Deze wordt gemaakt van je bedrijf op basis van 360 graden panorama foto’s.
De 360 graden panorama foto’s worden alleen gemaakt door Google Vertrouwde fotografen.
Wij werken met volledig gelicenseerd Google Vertrouwde Fotografen (Google Trusted Photographer).
We helpen je graag bij het realiseren van een mooie Virtuele Google Street-View rondleiding van je bedrijf.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Beter vindbaar in Google

Val op in de zoekresultaten van Google Search en Google Maps met de Google Street-View Virtual Tour van je bedrijf en trek meer klanten.

Hogere CTR

62% van de bezoekers kiezen bij hun zoektocht via Google voor bedrijven waarvan in Google goede beelden van het bedrijf zijn te vinden.

Eenmalige investering

De Google Virtual Tour (Google Street-View) is slechts een eenmalige investering en je zit niet vast aan terugkerende abonnementskosten.

Eenvoudige integratie

Naast dat we de Google Virtual Tour voor je binnen de Google omgeving plaatsen kun je de beelden eenvoudig integreren op je website.

Hoge kwaliteit

Samen kijken we wat je in beeld wilt brengen en vervolgens zorgen wij voor een hoogwaardig resultaat voorzien van mooie beelden.

Delen op Socials

De virtuele Google tour van je bedrijf (Google Street-View voor bedrijven)is eenvoudig te delen via social media en andere kanalen en media.

Google Street-View voor bedrijven

Onze professionele Google gelicenseerde fotografen leggen je locatie graag op een mooie manier vast met een Google Business View Virtual Tour. Klanten krijgen met de Google Tour een uniek kijkje binnen bij je bedrijf en daarnaast geeft het je SEO (Zoekmachine Optimalisatie) inspanningen een mooie boost en val je mooi op binnen de zoekresultaten van Google. Elke opdrachtgever is uniek en wij besteden graag wat extra tijd om samen met jou te bekijken hoe je locatie zo mooi mogelijk in beeld komt met de Google Business View Virtual Tour.

Als Google Fotograaf maken wij voor elke 360 graden opname gebruik van HDR beelden. Bij de HDR techniek maak je niet één foto, maar een serie foto’s waarbinnen elke foto een andere belichting krijgt. Achteraf worden de foto’s uit de serie samengevoegd tot één foto waardoor zowel de over- als onderbelichte delen makkelijk aangepast kunnen worden. Deze HDR beelden zorgen ervoor dat het uiteindelijke 360 Google Beelden en de Virtual Tour optimaal is uitgelicht en dat zowel donkere als ook lichte delen in het beeld optimaal worden belicht en kunnen worden samengevoegd tot een Google Virtuele tour van hoge kwaliteit.

Google Street-View voor bedrijven 360 Street-View Virtual Tour van Google Google Business View 360 graden panorama foto’s.

PRIJZEN

BASIC

Google Virtual Tour / Street-View

v.a. € 425,-

Eenmalige kosten!
Het Google Street-View pakket voor bedrijven tot 100 m2
Een 360 Google virtuele tour van je bedrijf

Inclusief:
Plaatsing Binnen Google Search
Plaatsing Binnen Google Maps
Plaatsing op de zakelijke Google Local Page
Manual voor plaatsing binnen Facebook
Manual voor plaatsing op uw website

MEDIUM

Google Virtual Tour / Street-View

v.a. € 575,-

Eenmalige kosten!
Het Google Street-View pakket voor bedrijven tot 225 m2
Een 360 Google virtuele tour van je bedrijf

Inclusief:
Plaatsing Binnen Google Search
Plaatsing Binnen Google Maps
Plaatsing op de zakelijke Google Local Page
Manual voor plaatsing binnen Facebook
Manual voor plaatsing op uw website

Locatie groter dan de 225 m2? Speciale wensen? Extra 360 Google opnames? Vragen? Neem contact op a.u.b.


Google Street-View voor bedrijven 360 Street-View Virtual Tour van Google Google Business View 360 graden panorama foto’s.WordPress Webdesign Hosting SEO – Van web design in 1999, is ons bedrijf de laatste 20 jaar uitgegroeid tot een full service bureau. Met o.a. WordPressWooCommerce, Webdesign, Hosting, SEOOffice 365, Marketing en Social Media. Met Avada creëren en beheren wij, uw privacy en cookie proof, WordPress en WooCommerce websites. De internet hosting verzorgen we vanuit onze eigen snelle en veilige Nederlandse Linux Cloud.