Cisco Umbrella

Cisco Umbrella is een cloud-gebaseerde internetbeveiligingsdienst die bedrijven helpt om online bedreigingen te voorkomen. Het biedt een eerste lijn van verdediging tegen malware, phishing, botnets en andere internetbedreigingen door het blokkeren van verkeer naar bekende slechte bestemmingen voordat het uw netwerk bereikt.

Er zijn verschillende redenen waarom een bedrijf Cisco Umbrella zou willen gebruiken:

  1. Proactieve bescherming: Cisco Umbrella biedt real-time bescherming tegen de nieuwste internetbedreigingen, waardoor het risico op infecties en dataverlies wordt verminderd.
  2. Eenvoudig te gebruiken: De dienst is eenvoudig te implementeren en te beheren, waardoor het niet vereist dat bedrijven veel tijd en middelen besteden aan het onderhouden van hun eigen internetbeveiligingsinfrastructuur.
  3. Kosteneffectief: Cisco Umbrella biedt een kosteneffectieve manier om de internetbeveiliging van een bedrijf te verbeteren, aangezien het wordt aangeboden als een cloud-gebaseerde service waarvoor geen hardware of software hoeft te worden gekocht of onderhouden.
  4. Overal bescherming: Cisco Umbrella biedt bescherming voor alle apparaten die verbonden zijn met het internet, ongeacht of ze op het bedrijfsnetwerk of op afstand zijn, wat betekent dat medewerkers zich veilig kunnen voelen wanneer ze buiten het kantoor werken.
  5. Inzicht en rapportage: Cisco Umbrella biedt inzicht in internetgebruik en rapporteert over het verkeer op uw netwerk, zodat u kunt zien welke categorieën van websites worden bezocht en welke gebruikers het meest risico lopen.
  6. Flexibiliteit: Cisco Umbrella kan worden geconfigureerd voor verschillende niveaus van beveiliging, afhankelijk van de specifieke behoeften van een bedrijf, en kan worden geïntegreerd met andere beveiligingsoplossingen.

In het algemeen is Cisco Umbrella een krachtige en veelzijdige oplossing voor internetbeveiliging die bedrijven helpt om zich te beschermen tegen de nieuwste internetbedreigingen, terwijl het tegelijkertijd de productiviteit en het gebruiksgemak bevordert. Uiteraard werkt Umbrella OOK samen met Cloudflare.

Umbrella DNS is een onderdeel van de Cisco Umbrella internetbeveiligingsdienst. Het is een Domain Name System (DNS) service die bedrijven helpt om online bedreigingen te voorkomen.

Met CU DNS wordt het verkeer van gebruikers naar het internet gecontroleerd en geblokkeerd als het verkeer afkomstig is van een bekende slechte bestemming, zoals een website die bekend staat als een bron van malware, phishing of andere internetbedreigingen. Dit gebeurt voordat het verkeer het bedrijfsnetwerk bereikt, waardoor het risico op infecties en dataverlies wordt verminderd.

Cisco Umbrella

Cisco Umbrella cloud-gebaseerde internetbeveiligingsdienst eerste lijn van verdediging tegen malware, phishing, botnets internetbedreigingen

Cisco Umbrella cloud-gebaseerde internetbeveiligingsdienst eerste lijn van verdediging tegen malware, phishing, botnets internetbedreigingenWordPress Webdesign Hosting SEO – Van web design in 1999, is ons bedrijf de laatste 20 jaar uitgegroeid tot een full service bureau. Met o.a. WordPressWooCommerce, Webdesign, Hosting, SEOOffice 365, Marketing en Social Media. Met Avada creëren en beheren wij, uw privacy en cookie proof, WordPress en WooCommerce websites. De internet hosting verzorgen we vanuit onze eigen snelle en veilige Nederlandse Linux Cloud.