WordFence WordPress

WordFence is een plugin voor WordPress die de beveiliging van een website verhoogt door middel van firewalls, authenticatiecontroles en malware-scans. Dit kan helpen om aanvallen op de website te voorkomen en de gegevens van de gebruikers te beschermen.

Er zijn verschillende redenen waarom men WordFence zou moeten gebruiken. Een van de belangrijkste redenen is om de website te beschermen tegen hackers die proberen toegang te krijgen tot de gegevens of de website zelf te beschadigen. WordFence biedt ook real-time bescherming tegen malware-aanvallen en kan automatisch verdachte activiteit op de website detecteren en blokkeren.

De voordelen van het gebruik van WordFence zijn:

  • Beveiliging tegen hackers: WordFence biedt firewalls en authenticatiecontroles die helpen om aanvallen op de website te voorkomen.
  • Malware-scanning: WordFence scant de website automatisch op malware en kan verdachte bestanden automatisch verwijderen.
  • Real-time bescherming: WordFence biedt real-time bescherming tegen bekende malware-bedreigingen.
  • Detectie van verdachte activiteit: WordFence kan automatisch verdachte activiteit op de website detecteren en blokkeren.
  • Notificaties: WordFence stuurt notificaties naar de website-eigenaar als er verdachte activiteit wordt gedetecteerd.
  • Eenvoudig te gebruiken: WordFence is eenvoudig te installeren en te gebruiken, zelfs voor gebruikers zonder technische kennis.

In het algemeen is WordFence een uitstekend hulpmiddel om websitebeveiliging te verhogen en wordt het vaak aanbevolen door experts op het gebied van websitebeveiliging. Het is belangrijk om te onthouden dat geen enkele plugin of tool 100% bescherming kan bieden, dus het is ook belangrijk om regelmatig updates te installeren, een sterk wachtwoord te gebruiken en andere beveiligingsmaatregelen te nemen.

Je kunt WordFence gebruiken in combinatie met Cloudflare. In feite kan het zelfs aanbevolen worden om WordFence te gebruiken in combinatie met Cloudflare. Cloudflare is een Content Delivery Network (CDN) en een beveiligingsbedrijf die uw website beschermt tegen DDoS-aanvallen, spam, malware, en andere online bedreigingen. Het biedt ook caching en optimalisatie van de prestaties. WordFence, aan de andere kant, is een plugin voor WordPress specifiek gericht op websitebeveiliging. Door deze twee te combineren, krijgt u een dubbele bescherming tegen bedreigingen. Cloudflare zal eerst de aanvallen blokkeren voordat deze zelfs bij uw website komen, en WordFence zal vervolgens nog een extra beveiligingslaag bieden op uw website. Dit kan helpen om uw website nog veiliger te maken.

WordFence WordPress

WordFence WordPress

WordFence WordPress beveiliging van een website verhoogt door middel van firewalls, authenticatiecontroles en malware-scansWordPress Webdesign Hosting SEO – Van web design in 1999, is ons bedrijf de laatste 20 jaar uitgegroeid tot een full service bureau. Met o.a. WordPressWooCommerce, Webdesign, Hosting, SEOOffice 365, Marketing en Social Media. Met Avada creëren en beheren wij, uw privacy en cookie proof, WordPress en WooCommerce websites. De internet hosting verzorgen we vanuit onze eigen snelle en veilige Nederlandse Linux Cloud.