WooCommerce e-Commerce Webwinkel

WooCommerce is een populaire open-source e-commerce plugin voor WordPress. Het maakt het gemakkelijk om een webshop op te zetten en te beheren, zonder dat je hiervoor een aparte webshop-software hoeft te gebruiken. WooCommerce is gratis te downloaden en te gebruiken, en het biedt veel flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden.

Er zijn vele voordelen van het gebruik van WooCommerce:

 • Flexibiliteit: WooCommerce is zeer flexibel en kan worden aangepast aan de specifieke eisen van een webshop. Er zijn vele gratis en betaalde plugins beschikbaar die aanvullende functionaliteiten bieden, zoals betalingsopties, verzending, belastingen, enz.
 • Gebruiksvriendelijkheid: WooCommerce is eenvoudig te gebruiken, zelfs voor gebruikers zonder technische kennis. Het biedt een intuïtieve gebruikersinterface waarmee je eenvoudig producten kunt toevoegen, categoriseren en beheren.
 • Scalability: WooCommerce is schaalbaar, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als grote webshops. Het kan eenvoudig worden uitgebreid als de webshop groeit.
 • SEO-vriendelijk: WooCommerce is SEO-vriendelijk, wat betekent dat het gemakkelijk te optimaliseren is voor zoekmachines. Dit kan helpen om de webshop hoger in zoekresultaten te laten verschijnen, wat kan leiden tot meer verkeer en verkoop.
 • Beveiliging: WooCommerce biedt een aantal beveiligingsfuncties, zoals SSL-encryptie, om de gegevens van klanten te beschermen.
 • Kostenbesparend: WooCommerce is gratis te downloaden en te gebruiken, en vele plugins en extensies zijn ook gratis. Dit kan helpen om de kosten van een webshop te minimaliseren.
 • Community: WooCommerce heeft een grote en actieve community van gebruikers, ontwikkelaars en experts die klaar staan om te helpen bij vragen of problemen.

In het algemeen is WooCommerce een uitstekende keuze voor webshopeigenaren die een flexibele, eenvoudig te gebruiken en kosteneffectieve oplossing zoeken voor het opzetten en beheren van een webshop. Het is een populaire oplossing onder veel webshopeigenaren en biedt veel voordelen, zoals flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid, scalability, SEO-vriendelijkheid, beveiliging en kostenbesparend.

WooCommerce is een populaire e-commerce plugin voor WordPress die het gemakkelijk maakt om een webshop op te zetten en te beheren. Mollie is een payment gateway die betalingen via verschillende methoden, zoals creditcard, iDEAL, Bancontact, en andere online betaalmethoden, toelaat.

Er zijn verschillende redenen waarom men WooCommerce zou moeten gebruiken samen met de Mollie payment gateway:

 • Betalingsmethoden: Mollie biedt ondersteuning voor een groot aantal betalingsmethoden, waaronder creditcard, iDEAL, Bancontact, en andere online betaalmethoden. Dit kan helpen om de conversie van de webshop te verhogen door meer betalingsopties aan te bieden.
 • Veiligheid: Mollie is een PCI DSS-gecertificeerde payment gateway, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden voor online betalingen. Dit kan helpen om de gegevens van klanten te beschermen en het vertrouwen van klanten in de webshop te verhogen.
 • Integratie: Mollie is eenvoudig te integreren met WooCommerce, waardoor de webshop snel opgezet kan worden. Er zijn ook vele Mollie-plug-ins beschikbaar voor WooCommerce, die de integratie nog gemakkelijker maken.
 • Kosten: Mollie biedt transparante prijzen, geen verborgen kosten en een scherpe prijsstelling. Dit kan helpen om de kosten van de webshop te minimaliseren.
 • Ondersteuning: Mollie biedt uitstekende ondersteuning voor webshopeigenaren, waaronder documentatie, klantenservice en technische ondersteuning. Dit kan helpen om eventuele problemen snel op te lossen.
 • Rapportage: Mollie biedt een gedetailleerde rapportage van de betalingen, waardoor het gemakkelijk is om de transacties te volgen en te beheren.

In het algemeen is het gebruik van WooCommerce samen met de Mollie payment gateway een slimme keuze voor webshopeigenaren die een veilige, gemakkelijk te gebruiken en betaalbare oplossing zoeken voor het accepteren van betalingen op hun webshop. Het is een populaire oplossing onder veel webshopeigenaren en biedt veel voordelen, zoals een groot aantal betalingsmethoden, veiligheid, eenvoudige integratie, transparante prijzen en uitstekende ondersteuning.

WooCommerce e-Commerce Webwinkel

WooCommerce e-Commerce Webwinkel

WooCommerce e-Commerce Webwinkel Mollie webshop-software Mollie is een payment gateway groot aantal betalingsmethodenWordPress Webdesign Hosting SEO – Van web design in 1999, is ons bedrijf de laatste 20 jaar uitgegroeid tot een full service bureau. Met o.a. WordPressWooCommerce, Webdesign, Hosting, SEOOffice 365, Marketing en Social Media. Met Avada creëren en beheren wij, uw privacy en cookie proof, WordPress en WooCommerce websites. De internet hosting verzorgen we vanuit onze eigen snelle en veilige Nederlandse Linux Cloud.